Productcategorie
Neem contact op met ons
TEL: +86-592-5567602
FAX: +86-592-5334829
MB: + 8618759229120
E-mail:marcehuang@86pxplywood.com
marcehuang@chinabamboopanels.com
ADD:2 / F,No.6-10Jinshan XiliRoad, HuliDistrict, Xiamen, China.
Nieuws

Contra topjes en keuken kasten

Een gebied in welke bamboe multiplex is het maken van een effect is in de keuken waar het kan worden gebruikt voor alles van kasten te dragen van de harde en duurzame keuken toppen. Als u liever het hout effect opties zoals marmer of composiet, is kiezen voor bamboe triplex de perfecte oplossing voor uw keuken. Het kan gemakkelijk worden vervaardigd aan elk ontwerp en is relatief eenvoudig te handhaven terwijl eens goed kijken prachtig afgewerkt. Wij produceren op Ambientpanelen van maximaal 1½ inch diktedat maken voor indrukwekkende en stevig Counter tops.

Bij de beoordeling of Counter tops gemaakt van dit materiaal gewenste moet u zich bewust van te zijn dat er bepaalde kenmerken.

Met alle soorten teller zijn oppervlakken er voors en tegens te overwegen. Met bamboe of hout multiplex krijgt u een duurzame en eco-vriendelijke oppervlak dat teken zal tonen na verloop van tijd en wordt beter met de leeftijd. Met een vrij gematigd prijspunt krijg je ook iets dat uniek aantrekkelijk en leent een bepaalde hoeveelheid stijlvol aan uw keuken.

Er zijn natuurlijk een paar nadelen: U dient te weten dat u waarschijnlijk verrichten sommige regelmatig onderhoud moeten zult zoals de oppervlakken elke zo vaak opnieuw te verzegelen. Hebben gezegdd dat, de profs ruimschoots opwegen tegen de nadelen en daarom veel meer mensen beginnen te gebruiken deze bamboe multiplex in hun keukens.